Diese Seite in Deutsch anzeigen. Show this page in English.

Dornau 354
A-6292 Finkenberg

Oostenrijk

Tel.: +43 664 46 36 220

e.schiestl@tirol.com

www.ferienhuetten.at

Ferienhütten (Vakantiehutten) Schiestl

Schiestl's Ferienhütten

Hou eens op een geheel andere manier, romantisch, vakantie - ongestoord met het gezin, familie, vrienden of bekenden.

Ver verwijderd van stress en lawaai kunt u zich in alle rust ontspannen. 

Uitgebreide wandeltochten in het Zillertaler Naturpark en tochten hoog in de bergen kunnen worden afgewisseld met mountainbiking en bergbeklimmen. In de winter  bevinden onze hutten zich dichtbij de kabelbanen en recreatieve faciliteiten in Mayrhofen.

Beleef hier onbezorgde vakantiedagen vol met Tiroler charme!

Onze gezellige hoeve werd met veel liefde en oog voor detail weer opnieuw gebouwd. 5-10 autominuten van Mayrhofen verwijderd, is het de ideale basis voor wandelingen en trektochten door de bergen en dichtbij de liften en vrijetijdsvoorzieningen in de winter.

Onze gezellige authentieke berghut ligt in het voorste deel van het Zillertal, op 300 m afstand van Ferienhütte (vakantiehut) Almstüberl. 
Wildromantisch, in de buurt van Mayrhofen gelegen, is hij in de zomer het ideale uitgangspunt voor wandelingen en tochten in de bergen. 

Onze romantische vakantiehut Almstüberl ligt aan het begin van Zillergrund en is beschikbaar in de zomer.
10 autominuten van Mayrhofen verwijderd, bevindt de vakantiehut zich in de buurt van de liften en vrijetijdsvoorzieningen.

Onze prima ingerichte vakantiewoning, zonnig en rustig gelegen in de nabijheid van de Finkenberger Almbahnen en van het openluchtzwembad, biedt een gezellige en familiaire sfeer. Precies wat u nodig hebt, wanneer u ontspanning zoekt!