Diese Seite in Deutsch anzeigen. Show this page in English.
Bergchalets im Zillertal, HochLeger

Tiefenbachweg 36
6272 Kaltenbach

Tel: +43 5282 2236

info@hochleger.at
www.hochleger.at

HochLeger Chalets Deluxe

Bergchalets HochLeger

Bergchalets HochLeger im Zillertal

het bijzondere gevoel dat een werkelijke ontdekking oproept ...

Verlangt u naar rust, wat afzondering en veel natuur? Daarbij wilt u zich luxe niet ontzeggen? De Bergchalets HochLeger bieden u de unieke combinatie van stijl, design, ruime opzet, exclusiviteit en discrete service. De luxe ingerichte chalets liggen op 1054 meter boven de zeespiegel in Aschau, hoog boven het Zillertal. Of het nu om een romantisch verblijf met z'n tweeën of om een vakantie met familie en vrienden gaat - de luxe alpenhutten enthousiasmeren door een geslaagde combinatie van esthetica en functie. Houtsoorten zoals alpenpijn, lariks en zilverden, die m.b.v. de maankalender van bosbeheer gekapt zijn, alsook verscheidene oude houtsoorten worden samengevoegd met onbehandelde stoffen zoals loden en linnen. Alle keukens bestaan uit massief hout en zijn op ambachtelijke wijze met de hand gemaakt. Een open air badkuip met uitzicht op het dal en het champagnetafeltje zorgen voor ontspannen privémomenten.

Culinaire kostelijkheden

Naast een goed geoutilleerde keuken beschikt elk chalet over een zgn. "Speisenkredenz", een soort keukenkast, die tot de nok toe gevuld is met regionale delicatessen. Als u zelf niet wilt koken, dan kunt u zich door een gourmetkok via onze Book a Cook service laten verwennen. Of u kunt uit de talrijke restaurants in de regio kiezen.

Hoog boven de wolken relaxen

Na een actieve dag wachten een Zirbensauna met gedegen rustruimte op u, waarin u zich heerlijk kunt ontspannen. Of u kunt gaan zwemmen op 1000 meter boven de zeespiegel in de wellness-biotoop met waterval. Een bijzondere highlight vormen de lichaamsmassage en beautybehandeling in uw eigen chalet.

Sportief genot

Direct voor de deur vindt u wandelroutes, Nordic Walking trails, bike-trajecten, jogging paden of wandelpaden. Gelegen naast de Talabfahrt Aschau in het hart van het skigebied Hochzillertal zijn de bergchalets ook een paradijs voor wintersporters. Golfliefhebbers genieten in de nieuwe golfclub Zillertal Uderns van een golfafslag met uitzicht.