Diese Seite in Deutsch anzeigen. Show this page in English.
Hotel Garni Larcherhof

Hollenzen 88
A-6290 Mayrhofen

Oostenrijk

Tel.: +43 5285 62788

info@larcherhof.com
www.larcherhof.com

Hotel Garni Larcherhof

Hotel Garni Larcherhof

Als u hunkert naar pure ontspanning en rust, volg dan uw hart - direct de groene omgeving in, in alle rust en harmonie. Zo mooi, verleidelijk en zo rustig. Geen lawaai, geen hektiek, niemand, die stoort. Even een pas op de plaats en dromen - en dromen aan den lijve ondervinden 

Schitterende locatie
Ons Hotel Garni Larcherhof liegt in Hollenzen (voor het begin van de bebouwde kom van Mayrhofen in het Zillertal). Ons huis wordt omringd door de velden en weiden van onze boerderij.  Ook daarom een heerlijke plek en ideaal voor gezinnen met kinderen (eigen kinderspeeltuin, speelhuisje,...).

Fantastische dagen op een fantastisch plekje - midden in het groen: slechts enkele minuten van het centrum van Mayrhofen verwijderd, omgeven door bloeiende natuur: dit alles maakt Hotel Garni Larcherhof een schitterende vakantiebestemming.

Wie graag bewegen wil, heeft hier vrije keuze: of u heerlijk met uw gezin op gemakkelijke fietspaden langs de rivier Ziller toert. de majestueuze bergtoppen beklimt, onvergetelijke excursies in het Zillertal maakt of gewoon heerlijk de totale ontspanning opzoekt in onze prachtige tuin - verwen uzelf en uw zintuigen.  

Na een dag vol belevenissen is het heerlijk toeven in de huisbar terwijl u geniet van een vers getapt bier, een Zillertaler Schnapserl en sfeervolle Zillertaler muziek. 

Ongedwongen sfeer en vriendelijkheid, gezelligheid en een zonnig karakter  wacht u in het Larcherhof.

Wij verheugen ons op uw komst
Uw familie Eberharter