Diese Seite in Deutsch anzeigen. Show this page in English.

Hoschwendberg 532
A-6283 Hippach

Oostenrijk

Tel. +43 5282 3762
Fax: +43 5282 3762-53

info@almhof-roswitha.at
www.almhof-roswitha.at

Hotel Almhof Roswitha

Hotel Almhof Roswitha

In het hart van de Zillertaler Alpen - elk seizoen van het jaar! Ons hotel ligt op een hoogte van 1400 m aan de Zillertaler Höhenstraße, omringd door het unieke Tiroler natuurlandschap. 

Onze comfortkamers met ca. 30m² beschikken over douche/wc, telefoon, satelliet tv, radio, balkon en WLAN-toegang. De standaardkamers, ca. 20m², zijn voorzien van douche en wc, een telefoon, satelliet tv, radio, balkon en internettoegang. 

Wij bieden een Finse sauna, biosauna, stoombad, infraroodcabine, regendouche, massagedouche, solarium, gezellige rustruimte met sappenbar en een overdekte koude sauna op het terras. 

Aankomen en diep ademhalen! De hoogte van ons hotel biedt de ideale basis voor sporters en gasten, die aan een allergie lijden.

Uw lichamelijk welzijn ligt ons na aan het hart. Onze keuken biedt nationale en internationale gerechten, onze wijn- en drankenkelder heeft wijnen en drankjes uit binnen- en buitenland en overal in ons huis hangt een aangename en gezellige sfeer. 
Op het grote zonneterras kunt u rustig urenlang zitten en ontspannen en wij zouden ons verheugen, wanneer u ons tijdens een rit via de Zillertaler ons komt bezoeken. 

Ons keukenteam verwent u graag met regionale lekkernijen en internationale specialiteiten.  Veelzijdige, gezonde voeding met ingrediënten, die de beste kwaliteit hebben komen in Almhof Roswitha op de eerste plaats.