Diese Seite in Deutsch anzeigen. Show this page in English.

Dorfplatz 1
A-6280 Zell am Ziller

Oostenrijk

Tel: +43 5282 2313
Fax: +43 5282 2313 17

info@hotel-braeu.at
www.hotel-braeu.at

Hotel Bräu

Hotel Bräu in Zell am Ziller

Het viersterrenhotel - Gasthof Bräu bestaat sinds anno 1500 en kan bogen op een lang Tiroler verleden. 
In de loop van deze eeuw werd het hotel weer aan de hedendaagse eisen aangepast. We hebben altijd grote waarde gehecht aan het instandhouden van authentieke elementen, die een historische waarde hebben.  In hotel Bräu  zijn vele schatten verzameld, die met liefde onderhouden worden en van generatie op generatie doorgegeven zijn.  Vandaag de dag is het hotel Bräu een echt sieraad voor het dorp Zell, gelegen aan het Zeller Dorfplatz, het geografische en culturele centrum van het Zillertal. 

De gastheer en zijn gezin, familie Kolbitsch,  vinden het belangrijk om alle gasten in een familiale en hartelijke sfeer te onthalen en de Bräugasten met echtheid en originaliteit, in elk opzicht,  te omringen. 

Het Bräuhotel heeft op culinair gebied veel te bieden en wel ongeëvenaarde Bräu-delicatessen. De ingrediënten komen uit het eigen landbouwbedrijf met viswater en bewerkte alpenweide. 

Vele recepten zijn al gedurende lange tijd overgeleverd en in de keuken van het hotel een goed bewaard geheim.  Van ontbijtbuffet en à la carte gerechten tot vier-gangen-avondmenu - de keuken van het Bräu staat altijd voor bijzonder genot.

In het Bräu is alles echt en authentiek - zelf het bier komt uit de eigen Zillertal bierbrouwerij en is een aangename verfrissing na de vakantieactiviteiten in en rondom het Hotel-Gasthof Bräu. 

De onmiskenbare smaak en de kwaliteit hebben ervoor gezorgd dat ons Zillertaler bierbrouwerij vandaag de dag de oudste particuliere brouwerij van Tirol is. Onze Zillertal bieren zijn vanwege het unieke brouwwater en de lange rijpingsperioden werkelijk iets bijzonders. 
Iets goeds heeft zijn tijd nodig – en dat geldt ook voor ons Ziller bier.