Diese Seite in Deutsch anzeigen. Show this page in English.
Stock***** resort - Wellnesshotel im Zillertal

Finkenberg 142
A-6292 Finkenberg

Oostenrijk

Tel: +43 5285 6775 0
Fax: +43 5285 6775 421

urlaub@stock.at
www.stock.at

STOCK resort

Het 5-sterren hotel STOCK resort

Sport- und Wellnesshotel Stock

Het 5-sterren hotel STOCK resort inspireert

eerlijke hartelijkheid, ruimdenkendheid en geleefde generositeit maken van dit exclusieve wellnesshotel in Tirol een bijzonder plekje in de Alpen. Dat extra stukje service van het hoogste niveau wordt elke dag vol enthousiasme geboden door de zichtbaar betrokken medewerkers. In dit SPA Resort in Tirol worden wensen daadwerkelijk al vervuld, voordat ze zelfs maar uitgesproken worden. Deze unieke en kostbare ambiance van het 5-sterren hotel, gecombineerd met al zijn faciliteiten komen samen in het STOCK gevoel: SPA & Wellness op een oppervlakte van ruim 5000 m², Sport & Vitaal, Geneugten & Culinair, Familie & Fun, Kwaliteit en Lifestyle bieden op 365 dagen van het jaar, dag en nacht een belevenis, die net zo individueel en uniek is als u bent. Reserveer vandaag nog uw persoonlijke suite op deze bijzondere plek, die gekenmerkt wordt door regeneratie en vrije tijd. Hartelijk welkom in het 5-sterren hotel STOCK resort.

Geneugten & culinair op het meest exclusieve niveau in het 5-sterren hotel in Tirol

Degene, die geniet kent de echte schatten in het leven. In Stock's wellness - verwenpension worden de mooiste daarvan op heerlijke wijze veredeld: een ontbijt voor vitale gasten en liefhebbers van zoet met biohoek, eieren en melk van de nabijgelegen boerderijen, talloze verse broodsoorten naast vers geperste vruchtensappen en veel meer, een lunchkaart met een keur van regionale en seizoensspecialiteiten, het uitgebreide wellness- en smulbuffet vanaf 13 uur met soepen, salades, hoofdgerechten, allerlei alcoholvrije drankjes alsook vers gebakken zoete gerechten uit onze eigen patisserie en de 6-gangen diner composities maken het 5-sterren hotel in het Oostenrijkse Tirol tot een trefpunt voor gourmets, die zowel de regionale producten als ook de internationale keuken met mediterrane en traditionele invloeden weten te waarderen. Vanzelfsprekend worden ook speciale dieetwensen graag vervuld. Fijnproevers ronden de dag af met kostelijkheden van het kaasbuffet en zoete verleidingen van de chocoladefontein. Daarna gaat men naar de hotelbar en de rokers lounge in het 5-sterren wellnesshotel STOCK resort, waar verscheidene live acts, dj's, goochelaars en de charmante medewerkers de avond sfeervol openen. Vrienden van het hotel en liefhebbers van goede wijnen vinden in de STOCK wijnkelder gelijk gezindte voor een gemeenschappelijke proeverij - uiteraard in gezelschap van de wijnboer in persoon. Een absolute must is de door Daniel Stock en wijngoed Leo Hillinger gecreëerde "Mount Stock" - wijnlijn, die u zeker niet moet missen en uiteindelijk zal appreciëren.

SPA & wellness in een heel bijzonder resort - in het 5-sterren wellnesshotel STOCK

Ruimte voor jezelf, ruimte voor regeneratie, aanschouwelijkheid en diepe ontspanning. Het 5000 m² grote wellness- & beautylandschap is het kloppende hart van het 5-sterren wellnesshotel in Oostenrijk. Hier geniet de veeleisende gast alpine wellness, met als decor het Zillertaler berglandschap. Elf sauna's, twaalf relax- en watervlakten met een zwembassin van 25 meter op de bovenste verdieping van het hotel alsook 21 behandelingscabines voor behandelingen, waaronder Shiatsu, Ayurveda, La Stone, romantische baden met z'n tweeën en de wereldwijd unieke "Stock Diamond" signature treatments nodigen uit, om je helemaal in de exclusieve STOCK wereld onder te dompelen. Een outdoor whirlpool, Tiroler stubensauna, stoomsauna, bloesemstoombad, Kneippzone, panorama rustruimte met waterbedden en een gezellige salon maken het geheel compleet. Met de Ladies SPA met rozenstoombad, rozensauna en "Mount Stock Secco Rose" Aufguss lukt het het 5-sterren spa hotel in Oostenrijk, om alle vrouwenharten sneller te laten kloppen.

Sport & Vitaal in het 5-sterren hotel in het Oostenrijkse Tirol

Sportief natuurgenot en actieve recreatie met fascinerende persoonlijkheden: in het 5-sterren wellnesshotel STOCK resort zorgen ski- en wandelgidsen naast opgeleide vitaliteitcoaches voor een programma vol variatie. Zes dagen per week biedt het hotel in Tirol gratis begeleide skitochten, resp. wandelingen in het Zillertaler natuurparadijs. Het hele jaar door wordt een sport- en ontspanningsprogramma geboden, met aquagym, Nordic Walking, Rugfit, Pilates, energiewandelingen, Zumba, droomreizen of meditatie, om alle sportliefhebbers gelukkig te maken. In de panorama fitnessstudio met de nieuwste TechnoGym-apparatuur maakt het majestueuze panoramische uitzicht net zo'n grote indruk als de high end inrichting of de persoonlijke service van de sympathieke vitaliteitcoach. Geef ook nieuwe impulsen aan uw vakantie in het Tiroler spa- en wellnesshotel STOCK resort.

Gezinsvakantie in het 5-sterren wellnesshotel in

Het is het 5-sterren gezinshotel STOCK resort gelukt, u totale ontspanning te bieden en tegelijkertijd alle wensen van de jonge belevenisgeoriënteerde gasten te vervullen. Een spannend kinder- en jeugdprogramma met tal van sportieve activiteiten in het hele Zillertal en in het hotel animeert de jonge gasten om alles te ontdekken. Gemeenschappelijke rodel- en skidagen in de winter, uitstapjes naar meertjes om te zwemmen, golf kennismakingsles, midgetgolf, canyoning en rafting in de zomer zijn belevenissen. Het grootste belevenispark echter is het resort zelf: Het highlight van het 5-sterren hotel in Tirol is het nieuwe aqua fun park met een 70 meter lange bandenglijbaan met tijdwaarneming en een eigen bassin voor de kinderen en jeugd. De gezinsauna met kruidenstoombad, Finse sauna en whirlpool maakt het wellnesshotel in Oostenrijk helemaal gezinsvriendelijk. Met biljard, tafeltennis, internet corner, alcoholvrije cocktailcursussen, modeshows en de Player's lounge met spelconsoles wordt is dag geweldig. Ook de kleinste gasten, die 7 dagen per week een kinderclub wordt geboden met opgeleide pedagogische medewerksters en begeleide maaltijd tussen de middag en 's avonds, hebben een geweldige tijd in het 5-sterren hotel in Tirol.

Kwaliteit en lifestyle in het 5-sterren wellnesshotel STOCK resort

Eersteklas comfort, gedefinieerd door een mooie combinatie van Tiroler charme en de modernste inrichting, geeft de toon aan in het 5-sterren hotel STOCK resort. Ongeacht de categorie of grootte: alle elegante country style kamers en suites zijn een rustpunt voor singles, paren en gezinnen. De nieuwe en heerlijk luxe alpine lodge suites zijn ruimtes met karakter, die het STOCK-gevoel overbrengen. Maar ook de cosmeticalijn "Stock Diamond" van Christine Stock mag uiteraard niet in uw eigen badkamer ontbreken. Geniet ervan!