Diese Seite in Deutsch anzeigen. Show this page in English.

Vorderlanersbach 197
A-6293 Tux

Oostenrijk

Tel.: +43 5287 87657

info@geislerhof-tux.at
www.geislerhof-tux.at

Gasthof Geislerhof

Gasthof Geislerhof

Geislerhof is een van de hoogstgelegen bergboerderijen, die het hele jaar door geopend is en de gasten een ontspannend vakantieverblijf biedt, omringd door de bergen van de Tuxer Alpen,  op 1600 m boven de zeespiegel!

Als excursiedoel, onderbreking om even iets te eten of drinken tijdens een wandeltocht of mountainbiketocht of vakantieverblijf: in de zomer en winter zult u onder de indruk zijn van Geislerhof!

Op ons zonneterras met grote zonneweide of in onze gezellige Tiroler stijl Stuben verwennen wij u vraag met Tiroler specialiteiten en met zelfbereide  produkten uit onze eigen slagerij. Een fantastische ontmoetingsplaats na het eten is onze huisbar, waar u met "Hausgebranntem" (Schnaps van het huis) verwend wordt!

Dagelijks worden onze gasten 's morgens met een uitgebreid ontbijt en tijdens het avondeten met een fantastisch menu verwend!

Onze authentieke en gezellige kamers zijn voorzien van stromend water en t.v. Een douche en wc bevinden zich op de etage. 

Kijk rustig rond op onze homepage en overtuig uzelf van de voordelen, die een vakantie in de bergen met zich meebrengt! Wij zouden ons verheugen, om u bij ons te mogen begroeten en verwennen. 

Uw Franz und Andreas Hundsbichler met familie