Diese Seite in Deutsch anzeigen. Show this page in English.
Apparthotel Bergkristall

Laubichl 133
A-6290 Mayrhofen

Oostenrijk

Tel.: +43 5285 62580 55
Fax: +43 5285 62580 56

info@alpenparadies.com
www.alpenparadies.com

Aparthotel Bergkristall

Apparthotel Bergkristall

Vakantie bij de vakantie-professionals in Mayrhofen in het Zillertal! Naast een camping, appartementen, bed & breakfast en hotel midden in het Tiroler berglandschap, in het wereldberoemde Zillertal, vindt u uw alpenparadijs van de familie Kröll aan de rand van het dorp Mayrhofen.

Onze vakantiewoningen met verschillende groottes zijn ingericht in Tiroler landhuisstijl met veel hout, een eigen tegelkachel, bad of douche, separate wc, telefoon, satelliet tv en moderne keuken, inclusief magnetron met grillfunctie en afwasmachine. 

In onze nieuwe saunaruimte vindt u alles wat uw lichaam en geest goed doet. Onafhankelijk van het weer, kunt u hier het leven van alledag vergeten en nieuwe kracht opdoen. 
"Tiroler Zirbenstube", Zillertaler Kristallsauna, bergkristalstoombad, waterbron met Zillertaler bronwater, belevenisdouches, Kneippbasins,  infrarood warmtecabine, solarium en een royale rustruimte. Mogelijkheid om badmantel te huren. 

Ons apparthotel heeft een geweldige locatie met heerlijk uitzocht op de Zillertaler Alpen. Ver weg van het lawaai op de straat, omringd door groene velden en bossen - ideaal voor uw welverdiende vakantie.