Diese Seite in Deutsch anzeigen. Show this page in English.

Regio

Zillertal Arena - Gerlos

Zillertal Arena/Gerlos

Op naar het Zillertal - naar de groene dalen, de mooiste bergen en de kilometer lange pistes onder de blauwe hemel in de vakantieregio Zillertal Arena Hier vind je de Alpen, zoals je je ze altijd hebt voorgesteld. 3000 meter hoge bergen zoals de Olperer, de Rotbachlspitze of Hochfeiler dragen ertoe bij dat het Zillertal een unieke vakantiebestemming is.
Eerste vakantieregio

Eerste vakantieregio

De eerste vakantieregio is ook een van de mooiste: wie het Zillertal betreedt komt het eerst door de plaatsjes Fügen en Kaltenbach! Hier vindt u het echte Tiroler Alpenfeeling - in de zomer en winter.
Tux/Finkenberg

Tux / Finkenberg

Daar, waar de Zillertaler Alpen en Tuxer Alpen samenkomen, ligt een klein paradijs. Hier torent de Hintertuxer gletsjer boven de vakantieregio Tux-Finkenberg op een hoogte van ruim 3000 m. Het Tuxertal is het perfecte punt, voor toegang tot veel plezier, fun en genot in Erlebniswelt Zillertal.
Mayrhofen/Hippach

Mayrhofen/Hippach

Mayrhofen en Hippach - twee plaatsen, die voor alpine schoonheid staan. Hier is het berglandschap nog zo, zoals je het je voorstelt. Zonnige dalen, mooie groene bergweiden, indrukwekkende bergtoppen en adembenemende vergezichten.