Diese Seite in Deutsch anzeigen. Show this page in English.

Mayrhofen/Hippach

Mayrhofen/Hippach
© Holger Ellgaard

Mayrhofen en Hippach - twee plaatsen, die voor alpine schoonheid staan. Hier is het berglandschap nog zo, zoals je het je voorstelt. Zonnige dalen, mooie groene bergweiden, indrukwekkende bergtoppen en adembenemende vergezichten. De vakantieregio Mayrhofen/Hippach biedt een ideale toegang tot de beleveniswereld Zillertal - uiteraard ook in de winter, wanneer de omgeving verandert in een witte zee vol recreatieve mogelijkheden. 

Vakantieregio Mayrhofen - Hippach

Mayrhofen en Hippach vormen mede het uithangbord van alpine toerisme. Wat u ook graag tijdens uw vakantie wilt doen, de vakantieregio schittert met haar veelzijdig programma. Naast comfortabele hotels en pensionnetjes, spannende vrijetijdsmogelijkheden is het het snufje puur natuur, dat het vakantierecept geheel op smaak brengt. 

Voor de zomer geschapen

Het is het mooist boven, op de berg. Hier kunt u genieten van het beste uitzicht, de aangenaamste zonnestralen en de meest fantastische belevenissen. Alleen al de weg naar boven, op de bergreuzen in het Zillertal is al een belevenis op zich - de flora en fauna zijn uniek en onvergetelijk.

Wintervakantie in het Zillertal: op de planken

Vanzelfsprekend bedoelen we de ski's! In de winter biedt de vakantieregio Hippach/Mayrhofen facettenrijke mogelijkheden voor een diepe duik in de winterwereld. Romantische wandelingen, rodelbanen en vanzelfsprekend talrijke afdalingen laten de harten feller kloppen. 

In totaal kunt u in de directe omgeving gebruik maken van 159 kilometer aan pistes met verschillende moeilijkheidsgraden. Wie een vakantiewoning, een     hotel of appartement naast het skigebied als verblijf kiest, kan zich verheugen op de korte afstanden - naar de andere highlights in het Zillertal is het namelijk maar een kattensprong!

Uitgebreide weersverwachting voor de plaatsen Fügen, Zell am Ziller, Gerlos, Mayrhofen en Tux.