Diese Seite in Deutsch anzeigen. Show this page in English.

Attractie- en recreatiepark Auenfeld

Erlebnis Freizeitpark Aufenfeld

Tussen Kaltenbach en Zell am Ziller ligt het plaatsje Aschau. Hier vindt men een klein paradijs voor diegene, die recreatie en ontspanning zoekt. Kampeerders is het attractiepark Auenfeld al langer bekend, echter vanwege zijn uitstekende locatie is een ommetje naar Aschau, ook als daguitstapje, zeker de moeite waard. Het park biedt in ieder geval rijkelijk recreatiemogelijkheden.

Het attractiepark Aufenfeld biedt een gevarieerd programma voor mensen, die van beweging houden. Beachvolleybalcourts, springkastelen, reuzentrampoline, speelkasteel, faciliteiten voor boogschieten, straatvoetbal, skaterbaan en een kleine paardenweide spreken vooral kinderen en jongeren aan. Uiteraard is dit slechts een greep uit het veelzijdige aanbod van het park. 

De volwassen generatie kan ondertussen lekker luieren in de zon, een kleine wandeling maken of genieten van de afkoeling, die een werkelijk grote zwemvijver biedt. 

Een kleine snack voor tussendoor of een volwaardige avondmaaltijd krijgt u in het lokale restaurant, dat in de zomer van 10 tot 22 uur geopend is. Hier kunt u een goed gevulde dag doorbrengen vol met belevenissen. Verdere informatie en beeldmateriaal vindt u op de website van het Park Aufenfeld.

Uitgebreide weersverwachting voor de plaatsen Fügen, Zell am Ziller, Gerlos, Mayrhofen en Tux.