Diese Seite in Deutsch anzeigen. Show this page in English.

Belevenis spa (Erlebnistherme) Zillertal

Erlebnistherme Zillertal

In de zomervakantie in het Zillertal hoeven niet altijd lange wandeltochten gemaakt worden. Wie zichzelf een kleine afwisseling gunt en iets anders wil meemaken, die is in de moderne Erlebnistherme Zillertal aan het juiste adres.

U dient er rekening mee te houden, dat u nat kunt worden. De zon hoeft u echter niet al te lang ontberen, omdat u wanneer u wilt in de zomer snel de oversteek naar het daarnaast liggende buitenzwembad kunt maken. 

Action

Diegene, die van snelheid houdt, zal de beide glijbanen met open armen begroeten. De "Black Hole" is 133 meter lang en kronkelt vanaf 14 meter hoogte naar beneden. Fanatieke glijders zullen om de beste tijd strijden, die bij elke doorgang opgenomen wordt. Minstens zo avontuurlijk is de 134 meter lange trechterglijbaan. Afwisseling bieden het belevenisbasin, das Erlebnisbecken, de blubbergrot en de golfslag, die om het uur plaatsvindt. Geen angst, er kan ook gewoon gezwommen worden. 

Ontspanning

De Erlebnistherme Zillertal biedt de mogelijkheid, om de inspannende vakantiedagen te compenseren. Van steensauna en stoombad tot tepidarium - en nog veel meer. Het wellnessaanbod is verfijnd en kan zich werkelijk laten zien.  Voor het lichamelijke welzijn wordt ook goed gezorgd.  Het aangrenzende SB-restaurant biedt een ruime keuze. U kunt lekker smullen en op het terras gaan zitten en van de mooie Zillertaler Alpen genieten.

www.erlebnistherme-zillertal.at

Uitgebreide weersverwachting voor de plaatsen Fügen, Zell am Ziller, Gerlos, Mayrhofen en Tux.