Diese Seite in Deutsch anzeigen. Show this page in English.

Zillertal Arena - Gerlos

Uitstapjes in de Zillertal Arena (Gerlos, Gerlosberg, Hainzenberg, Königsleiten, Krimml-Hochkrimml, Rohrberg, Wald, Zell, Zellberg)

Arena Coaster

Arena Coaster

Snelheid ervaren en adrenaline voelen. Tijdens de wintervakantie in het Zillertal is dat gemakkelijk - uiteindelijk kun je op ontelbare afdalingen de berghellingen afzoeven. Maar wat te doen als het zomer is? Dan zijn er toch 2 mogelijkheden van het snellere soort: de Zillertal Arena verandert in de warmere maanden in een eldorado voor mountainbikers. En voor degene, die steile ....
Kaarsenatelier Gredler

Kaarsenatelier (Kerzenwerkstätte) Gredler

Het is niet alleen spannend voor kinderen om te zien, hoe kaarsen sinds vele generaties in de meest verschillende vormen gemaakt, of zoals de vakman zegt, getrokken worden.
Zillertaler Regionalmuseum

Zillertaler Regionalmuseum

Het Zillertaler regionale museum geeft een goede indruk, hoe het eenvoudige boerenleven van onze voorouders eruit gezien heeft. Hiervoor werd een hele boerderij naar de huidige locatie in Zell am Ziller verhuisd.
Goudmijn Zell im Zillertal

Goudmijn Zell im Zillertal

Goud heeft altijd al een fascinerende werking op mensen gehad, gaf aanleiding tot oorlogen, maar ook de basis voor welvaart, rijkdom, cultuur en ontwikkeling. In Zell am Ziller bevindt zich de goudmijn Hainzenberg, dat tijdens een rondleiding een kijkje biedt in de mijn en haar geschiedenis.
Durlaßboden stuwmeer

Durlaßboden stuwmeer

Voordat hier in het stuwmeer "Durlaßboden" ontstond, was het landschap amper bruikbaar. Weinig weiden, woeste, moerassige grond, die geen agrarische of toeristische bestemming had. Door het stuwmeer is Durlaßboden belangrijker geworden. Inmiddels is het al lang niet meer alleen de grens tussen Tirol en Salzburg, maar vooral een populaire.....
Klimtuin in Gerlos

Klimtuin

De klimtuin in Gerlos is een groot avontuur voor kinderen en jongeren. Hier, in de vrije natuur, kunnen ze hun behendigheid bewijzen en alles geven.
Avonturenspeelplaats in Zell am Ziller

Avonturenspeelplaats in Zell am Ziller

Een paradijs voor kinderen en jongeren, die vakantie in de bergen vaak alleen met "saaie" wandelingen associëren. Na een bezoek aan de avonturenspeelplaats in Zell am Ziller heb je thuis werkelijk wat te vertellen.
Houtsnijderij Burgstaller

Houtsnijderij Burgstaller

In Hainzenberg kunt u familie Burgstaller bezoeken en de familie gadeslaan, wanneer ze met veel behendigheid en ervaring figuren van hout snijdt. Er is niets was er niet is: daarbij varieert de grootte van de figuren van 2 cm tot een een meter. Een omvangrijke mineralenverzameling kan eveneens bekeken worden, waaronder de beroemde Zillertaler granaatsteen alsook andere mineralen uit de Alpen.....
Via ferrata Gerlossteinwand

Via ferrata Gerlossteinwand

Tussen Gerlos en Zell ligt het uitgangspunt voor de tocht. Van daaruit kun je met de Gerlossteinbahn naar het beginpunt van de via ferrata.