Diese Seite in Deutsch anzeigen. Show this page in English.

Berghutten

Chalets & berghutten in het Zillertal

Breng uw vakantie in het Zillertal eens op een geheel andere manier door - in een van onze authentieke berghutten of berghuizen - op een absoluut rustige locatie. 

Tratl Haus

Ferienhaus (Vakantiehuis) Tratl

Tratl Haus op de Stummerberg - gezellig huis op de berg met het comfort van een vakantiewoning. Het "Tratl Haus" is een gerenoveerde oude hoeve op de Stummerberg aan de zonzijde van het Zillertal op 900 m hoogte. Gezellig ingericht, van al het nodige....
Stummerberg
Bergchalets im Zillertal

HochLeger Chalets Deluxe

Verlangt u naar rust, wat afzondering en veel natuur? Daarbij wilt u zich luxe niet ontzeggen? De Bergchalets HochLeger bieden u de unieke combinatie van stijl, design, ruime opzet, exclusiviteit en discrete service.
Aschau
Vakantiehuis Asterhäusl

Ferienhaus (Vakantiehuis) Asterhäusl

170 m² voor 2-7 personen: 3 aparte slaapkamers, met hout betimmerde Stube met tegelkachel, compleet ingerichte keuken, 2 badkamers, 2 toiletten, satelliet tv, mooi terras met zonneweide, zonnigste locatie op ca. 30 m van Hotel Asterhof.
Fügen
Chalet Zillertal

Chalet Zillertal

Onze drie berghutten bieden u het comfort, dat u thuis gewend bent in een omgeving, die weergaloos is. Alle drie vakantiehuizen liggen op een unieke locatie midden in het Zillertaler berglandschap, weg van alle drukte en lawaai op 1100 m.....
Hart
Ferienhütten (vakantiehutten) Schiestl

Ferienhütten (Vakantiehutten) Schiestl

Hou eens op een geheel andere manier, romantisch, vakantie - ongestoord met het gezin, familie, vrienden of bekenden. Ver verwijderd van stress en lawaai kunt u zich in alle rust ontspannen.
Mayrhofen