Diese Seite in Deutsch anzeigen. Show this page in English.

Driesterrenhotel

Hotel Standlhof Uderns

Hotel Standlhof

Een hotel om verliefd op te worden – een familiebedrijf waar u heerlijk verwend wordt - waar u alle ingrediënten voor een onvergetelijke vakantie aantreft: comfortabele kamers, lift, restaurant in het hotel, café, bar, een pub, 2 zonneterassen, zonneweide....
Uderns
Hotel Neuwirt

Hotel Neuwirt

Hotel in familiebezit sinds 1840, direct in het kleine centrum van het dorp Finkenberg gelegen. Ideaal uitgangspunt voor uw vakantieactiviteiten: gondelbaan Finkenberg (brengt u naar het skigebied Zillertal 3000, resp. wandelgebied) is slechts 250 meter verwijderd...
Finkenberg
Hotel Garberwirt in Hippach im Zillertal

Hotel Garberwirt

Het Zillertaler berglandschap op u in laten werken. Tijd voor de familie, voor het gezin en elkaar. Vrienden vinden. Tijd hebben. Zichzelf weer vinden. Geheel ontspannen. Plezier hebben met het hele gezin. Kinderogen, die stralen. Mensen, die glimlachen.
Hippach
Hotel Garni Larcherhof

Hotel Garni Larcherhof

Als u hunkert naar pure ontspanning en rust, volg dan uw hart - direct de groene omgeving in, in alle rust en harmonie. Zo mooi, verleidelijk en zo rustig. Geen lawaai, geen hektiek, niemand, die stoort. Even een pas op de plaats en dromen - en dromen aan den lijve ondervinden.
Mayrhofen
Hotel zum grünen Tor

Hotel Zum grünen Tor

Geniet helemaal ongedwongen van de mooiste dagen in het jaar - uw vakantiedagen -: uitrusten, op verhaal komen en nieuwe kracht opdoen. Ons 3*** hotel dat door de familie wordt geleid ligt in een sprookjesachtig bergdecor met een heerlijk uitzicht op de Hintertuxer gletsjer.
Tux