Diese Seite in Deutsch anzeigen. Show this page in English.
THERESA Wellness Geniesser Hotel

Bahnhofstraße 15

A - 6280 Zell im Zillertal

Oostenrijk

Tel: +43 5282 22860

info@theresa.at
www.theresa.at

THERESA Wellness - Geniesser Hotel

Thuiskomen - bij mijn Theresa

Sport- und Wellnesshotel Stock

In het hart van het Zillertaler berglandschap biedt het wellnesshotel THERESA wat de genieter zoekt, die ontspanning nodig heeft: met kwaliteit en elegante levensstijl snel het leven van alledag laten voor wat het is en even helemaal vergeten!

Wellness-faciliteiten

Op een oppervlakte van 3000m² vindt u in de wellness - spa - afdeling naast een Romeins stoombad en een biosauna ook een Osmaans stoombad, een infraroodcabine, een Finse sauna alsook een kruidengrot.  In het met licht overgoten zonnepaviljoen kunt u zich heerlijk ontspannen voor het fakkelende vuur in de open haard met uitzicht op het fantastisch mooie berglandschap.  

De vakantiegast, die zich eens heerlijk wil ontspannen en regeneren met een  typisch Tiroler hooibad of exotische Ayurveda-behandeling: ook deze wens vervullen wij graag. 

Water, verrijkt met zuurstof en energie vindt u in het binnenbad, het buitenbad en in de hot whirlpool. Het nieuwe exclusieve zoutwaterbad in de tuin completeert het aanbod wat betreft de baden, die het hele jaar door verwarmd worden. 

Culinair

Het THERESA-Wellness-Genießer-Pension biedt naast een gourmetontbijt op het terras, het buffet tegen lunchtijd en 's middags, een vijfgangendiner, als hoogtepunt van de dag:  keukenchef Stefan Egger legt bij de bereiding van onze gerechten grote nadruk op de verwerking van regionale, seizoensafhankelijke bioproducten. Daarnaast adviseert zijn zuster, gediplomeerd sommelière Theresa Egger de kieskeurige wijnkenner competent bij het kiezen van de wijn. 

Gastvrijheid/Service

In het wellnesshotel THERESA  voelt men zich alsof men bij vrienden is. Alle medewerkers dragen zorg voor het welzijn van de gasten. Graag geeft mevrouw Egger tips voor wandelliefhebbers en vertelt een of meer van de vele legendarische verhalen uit de langjarige geschiedenis van het familiebedrijf.

Omgeving/sportieve activiteiten

Bergbeklimmers, wandelliefhebbers, nordic walking fans en mountainbikers komen geheel aan hun trekken. Hier vindt men bergen, die een uitdaging vormen, maar ook zacht glooiende velden op de bergweiden, die de ideale locatie voor een gezellig pauze bieden.