Diese Seite in Deutsch anzeigen. Show this page in English.
Ferienhotel Sonnenhof in Zell am Ziller

A-6280 Zell im Zillertal
Oostenrijk

Tel: +43 5282 7125

info@sonnenhof.tirol
www.sonnenhof.tirol

Ferienhotel Sonnenhof

Viersterrenhotel in het Zillertal, direct naast het dalstation van de Zillertal Arena

Ferienhotel Sonnenhof in Zell am Ziller

 

Wij bieden u een veelzijdige keuze voor uw vakantie met de familie in het Zillertal. Families met kinderen, liefhebbers van wellness-, beauty and massage alsook actieve vakantiegangers en sportliefhebbers waarderen onze unieke locatie en fantistische service. 

Geniet van de ambiance en de familiale sfeer in ons hotel. 

U vindt gezellige hoekjes om zich te ontspannen in onze ruimtes, die met oog voor detail in modern Tiroler stijl zijn ingericht. 

Wij bieden geweldige massages en schoonheidsbehandelingen

Vakantie met de familie

Ons hotel is een paradijs voor kinderen en teenagers!
Plezier en spel voor de kleinste gasten:

  • Biljard, tafeltennis, tafelvoetbal, tafeltennis, luchthockey, kinderspeelkamer
  • 4.000 m² grote kinderspeelterrein met speelhuisje, schommels, glijbaan zandberg,  trapvoertuigen en trampoline, internet surfstation
  • Fiets- en mountainbikeverhuur
  • Gratis kinderopvang in de zomer 

Bad- en sauna-afdeling 

De tijd nemen, ontspannen, even helemaal het leven van alledag achter je laten en het ervan nemen. Na een dag vol indrukken en belevenissen het lichaam weer activeren, alle zintuigen laten ontwaken in onze bad- en sauna-afdeling.

Zomer- en wintervakantie in het Zillertal

Het ideale uitgangspunt voor wandelingen, berg en mountainbike tours of uitstapjes en excursies temidden van het heerlijke Zillertaler berglandschap. Daarnaast bieden wij onze gasten in de zomer een kostenloos programma, waarin genieten en actief zijn centraal staan!  Het dalstation van de Zillertaler Arena, het grootste ski- en wandelgebied van het Zillertal, kunt u gemakkelijk lopend bereiken. Geen gereis met de auto, geen gezoek naar een parkpeerplaats. 

U staat een geweldige vakantie te wachten in het Zillertal. Onvergetelijke uitzichten op de omliggende bergen, alsook rust, recreatie, ontspanning en activiteit zijn gegarandeerd. Geniet van onbezorgde belevenissen in de natuur tijdens de zomer en winter. Geniet van de waardevolste dagen van het jaar! U kunt zich verheugen op een gezellige ambiance met een persoonlijke, familiale sfeer!

Wij hebben zeker het passende aanbod voor u!

Wij verheugen er ons al op, u bij ons te mogen verwennen. 

Uw Familie Wildauer