Diese Seite in Deutsch anzeigen. Show this page in English.
Hotel Central in Gerlos

Gerlos 179
6281 Gerlos
Oostenrijk

Tel:  +43 5284 5300 of 5560
Fax: +43 5284 5425

info@central-gerlos.at
www.central-gerlos.at

Hotel Central

Hotel Central in Gerlos

4-sterren Hotel CENTRAL in Gerlos in het Zillertal

Het genieters & lifestyle Hotel CENTRAL is een door een familie geleid, modern 4-sterren hotel in het centrum van Gerlos - op het zonneterras boven het mooie Zillertal. Bij ons voelt u de gezelligheid en hartelijkheid, waardoor u zich optimaal kunt ontspannen en op verhaal kunt komen.

De Zillertal Arena is een van de populairste skigebieden in Tirol. De toegang tot het veelvoudig onderscheiden skigebied Zillertal Arena - met 169 kilometer aan pistes, 51 comfortliften en 37 skihutten - is van ons huis slechts 2 minuten te voet verwijderd.

Gerlos in de zomer is een uniek wandelparadijs; met onze 5 zijdalen bereikt u snel de bergweiden, waar u ook een hapje kunt eten en iets kunt drinken. Actieve wellness en wij zijn één.

"Goede redenen" om uw vakantie in de zomer & winter bij ons door te brengen:

  • Heerlijk indoor panorama zwembad met mooie relaxruimte met fantastisch uitzicht rondom op het berglandlandschap, saunalandschap met stoombad, beauty- en massage afdeling · Vitaal culinarium in gezellige Tiroler Stuben, van het uitgebreide ontbijtbuffet tot het afwisselende 4-gangen menu 's avonds
  • Gezellige hotellobby met open haard en een zonneterras voor het hotel
  • In de winter live muziek in de hotelbar
  • Plezier en entertainment tijdens onze eigen Après Ski in Little-London, dans, goede en gezellige stemming 's avonds
  • NIEUW vanaf juli 2013: "Alpine-power"- modern opgezette vitaalafdeling met effectieve energie- en bodytherapie; de vitaliteitscoach begeleidt u individueel tijdens zintuiglijke wandelingen, bike tours (ook e-bikes) en bij een doelgerichte fitness- en spierenopbouw

U kunt het beste direct informatie aanvragen - het zal u bij ons zeker bevallen!

(Kopie 1)