Diese Seite in Deutsch anzeigen. Show this page in English.

Pensionnetjes

Voordelig op vakantie en tegelijkertijd comfortabel wonen?

Pensionnetjes in het Zillertal maken deze spagaat mogelijk - dankzij een geweldige prijs-kwaliteitsverhouding. Doorgaans bieden pensionnetjes gastenkamers, die eenvoudig gehouden zijn wat betreft de inrichting. De prijsvoordelen ontstaan omdat er qua service bezuinigd wordt - meestal wordt bijv. een klein ontbijt geboden. En wie bespaart op de accommodatie, heeft meer geld te besteden aan vrijetijdsactiviteiten of bijv. aan een typisch Tiroler avondmaaltijd. 

Meer vakantie voor minder geld?

In een pension in het Zillertal heerst een harmonische sfeer, vaak geeft de gastheer geheime tips voor uitstapjes in de omgeving. Niets staat dus een geweldige vakantie in de weg, wanneer men een pension in het Zillertal als verblijf kiest.

Pension mi HP Bed & breakfast
infoKlikt u op een categorie, om de desbetreffende accommodaties uit dan wel in te schakelen
Lippenhof

Lippenhof

Familie Werlberg heet u van harte welkom in Lippenhof in Bruck am Ziller - gelegen in het prachtige Zillertal, Tirol. In een unieke omgeving met groene velden, dichte bossen en alpine bergimpressies nodigen wij uit, onze boerderij in het Zillertal te bezoeken....
Bruck
Alpendorf Anno Dazumal

Alpendorf Anno Dazumal

Een dorpje in een dorp - dat is het Alpendorf Annodazumal - met allerlei hoekjes en oorspronkelijk! Hoog, boven in Tux, in het kleine en beminnelijke dorpje Lanersbach, staat een heel bijzonder vakantieverblijf: het "Anno Dazumal" (betekent: heel lang geleden). Een berghutten- en chaletdorp met ruim 4 sterren....
Tux
Landhaus Egger

Landhaus Egger

"U zoekt de gedegen familiaire sfeer van een klein huis." U wilt van de natuur genieten, zowel in de zomer als ook in de winter gebruik maken van een breed aanbod van vrijetijdsmogelijkheden? ... dat is gauw geregeld - wij hebben het!
Ramsau
Kumbichlhof

Kumbichlhof

Geniet van uw vakantie in het Kumbichlhof, in het Naturpark "Zillertaler Alpen", in ongedwongen sfeer! Ons familiebedrijf en het heerlijke berglandschap bieden de beste voorwaarden voor vakantiedagen vol ontspanning.
Mayrhofen
Particulier pension Familie Wildauer

Particulier pension Familie Wildauer

We zouden het heel fijn vinden, wanneer wij ertoe mogen bijdragen dat uw kostbaarste dagen van het jaar - uw vakantiedagen - onvergetelijk mooi worden! Bij ons wacht u een aangename, ongedwongen sfeer, waarbij een ieder zich goed kan voelen en ontspannen.
Fügen
Gästehaus Café Wiesenheim

Gästehaus Café Wiesenheim

Vergeet de stress van alledag en gun uzelf enkele ontspannende dagen in de Tiroler bergen. Het Zillertal is tot ver over de landsgrenzen bekend en beroemd vanwege zijn adembenemende berglandschappen, een unieke natuur en een veelsoortige alpine dierenwereld......
Uderns
Goglhof

Gasthaus Goglhof

Verscholen in de mooie natuur van de Zillertaler Alpen wacht u een afwisselend recreatieparadijs bij uitstek. Of het nu voorjaar, zomer, herfst of winter is: op 700 meter boven zeespiegel vindt u een pensionnetje dat aan elke verwachting voldoet....
Fügenberg
Gästehaus Troppmair

Gästehaus Troppmair

Breng de mooiste tijd van het jaar door in ons pension aan de bosrand van Uderns, omringd door het prachtige berglandschap van het Zillertal. Gezellige kamers, familiaire verzorging en een zeer uitgebreid ontbijtbuffet zorgen voor een ideaal begin van de dag.
Uderns
Hotel Garni Larcherhof

Hotel Garni Larcherhof

Als u hunkert naar pure ontspanning en rust, volg dan uw hart - direct de groene omgeving in, in alle rust en harmonie. Zo mooi, verleidelijk en zo rustig. Geen lawaai, geen hektiek, niemand, die stoort. Even een pas op de plaats en dromen - en dromen aan den lijve ondervinden.
Mayrhofen