Diese Seite in Deutsch anzeigen. Show this page in English.
Appartement Alpinschlössl

Hollenzen 108
A-6290 Mayrhofen

Oostenrijk

Tel.: +43 5285 62755
Fax: +43 5285 62755

info@alpinschloessl.at
www.alpinschloessl.at

Alpinschlössl**** Appartements

Appartement Alpinschlössl

Vakantie met dat bijzondere gevoel in Mayrhofen

Zoals haast geen ander appartementenhuis, weet het Alpinschlössl een sfeer te creeëren, waarin u met volle teugen en op het hoogste niveau van uw vakantie kunt genieten. Familie Schösser doet vanaf uw aankomst haar best - hier wacht u ware gastvrijheid!

De gerenoveerde appartementen met exclusieve inrichting bieden u een schitterende plek, voor een heerlijk verblijf, maar ook het ideale uitgangspunt voor uw actieve vakantie in het Zillertal.  Hoewel het slechts 1 km van het centrum van Mayrhofen verwijderd is, ligt het Alpinschlössl op een rustig, landelijk plekje. 

Vakantiewoningen met vakantiekwaliteit

Een deel van de appartementen werd in 2010 nieuw gebouwd, resp. gerenoveerd, bijkomende zijn sinds 2011 met het "Landesqualitätsgütesiegel" (nationaal kwaliteitskeurmerk) onderscheiden. Alle appartementen hebben een comfortabele indeling en inrichting en zijn geschikt voor 2 tot max. 6 personen.  Daarnaast kan elk appartement met een comfort-tweepersoonskamer vergroot worden. 

De tijd voor het bijzondere vinden en de tijd nemen voor dat wat komt - in het ALPINSCHLÖSSL - waar u gegarandeerd zult genieten van uw welverdiende break in Mayrhofen in het Zillertal!