Diese Seite in Deutsch anzeigen. Show this page in English.

Gerlosberg 13
A-6280 Zell am Ziller

Oostenrijk

Tel.: +43 664 92 33 092

info@hanserhof.com
www.hanserhof.com

Hanserhof

Hanserhof

Vakantie op de boerderij met veel dieren, ronddollen in de vrije natuur, spel en plezier op de eigen speelplaats met glijbaan en veel meer. 

Tegenoverliggend bevindt zich onze authentieke boerenhoeve, die zich binnen en buiten door de houtbouwwijze onderscheidt, aan de hoogste woonkwaliteitseisen voldoet en een ontspannende vakantie garandeert. 

Onze boerderij ligt ongeveer 10 autominuten van het centrum van Zell am Ziller verwijderd en is een ideaal uitgangspunt om al wandelend, mountainbikend, skiënd van het Zillertaler berglandschap te genieten. Panorama uitzicht op ons heerlijk bergdecor. Wij bieden dagelijks broodjesservice, een skiruimte en schoenendroger.  Restaurant is dichtbij. Het middenstation van de Zillertal Arena is slechts een paar minuten met de auto of de gratis skibus (bushalte voor het huis) verwijderd. Het grootste ski- en wandelgebied van het Zillertal biedt 163 kilometer aan pistes, 50 liften, 140 ha aan besneeuwde pisten, kinderparadijs, 3 permanente circuits en het Hot-Zone Snowpark.