Diese Seite in Deutsch anzeigen. Show this page in English.

Eerste vakantieregio

Erste Ferienregion Zillertal
© Friedrich Böhringe

De Eerste vakantieregio (Aschau Bruck, Fügen, Fügenberg, Hart, Kaltenbach, Ried, Schlitters, Strass, Stumm, Stummerberg, Uderns) is ook een van de mooiste: wie het Zillertal betreedt komt het eerst in de Eerste vakantieregio van het Zillertal! Hier vindt u het echte Tiroler Alpenfeeling - in de zomer en winter. 

Wat een vakantieregio: in de zomer verlokkende groene dalen, vergezichten en het unieke weer. In de winter vindt men hier zijn eigen stukje pistengeluk midden in een sneeuwparadijs. Het passende hotel, pension of appartement in het Zillertal kan eveneens snel gevonden worden - dankzij zillertal.com!

Eerste vakantieregio in het Zillertal

Daar, waar de zomer woont - u heeft geen keus: in de zomer moet je gewoon naar buiten, de zuivere berglucht opsnuiven. Daarbij kun je altijd wat ondernemen: er zijn 1000 kilometer aan wandelpaden, mountainbike routes, klimtochten en veel meer voor een geweldige zomervakantie in het Zillertal in de vakantieregio Fügen - Kaltenbach. 

Winter in het Zillertal

Op naar de piste! Wie kan de 176 kilometer lange pistes weerstaan op de zonnige heuvels van het Zillertal? Tijdens de wintervakantie in het Zillertal komt het begrip verveling niet in het woordenboek voor:  70 km langlaufloipen, après ski events, funparks en skiing by night zijn slechts enkele punten uit het brede repertoire, dat deze vakantieregio biedt!

Hetzelfde idee, alleen in een andere vorm: de nieuwe Erlebnistherme Zillertal kan zich met de vele outdoor activiteiten meten.  Het biedt o.a. een van de langste glijbanen van Oostenrijk, met een lengte van 133 meter; daarnaast kunnen jong en oud zich in het andere deel van deze adventure spa en outdoor pool uitleven - of relaxen.

Uitgebreide weersverwachting voor de plaatsen Fügen, Zell am Ziller, Gerlos, Mayrhofen en Tux.