Diese Seite in Deutsch anzeigen. Show this page in English.

Tux / Finkenberg

Tux/Finkenberg
© Holger Ellgaard

Daar, waar de Zillertaler Alpen en Tuxer Alpen samenkomen, ligt een klein paradijs. Hier torent de Hintertuxer gletsjer boven de vakantieregio Tux-Finkenberg op een hoogte van ruim 3000 m. Het Tuxertal is het perfecte punt, voor toegang tot veel plezier, fun en genot in Erlebniswelt Zillertal. 

Vakantie in Tux in het Zillertal is fascinatie. Degene, die hier zijn vrije dagen doorbrengt, bevindt zich niet alleen heel dichtbij het skigebied, maar bereikt ook gemakkelijk de mooiste plekjes van Tirol & het Zillertal vanwege de centrale locatie. 

Tux in het Zillertal - een onverdeeld genoegen in de Alpen

Zomer in het Zillertal

Of je nu boven op de Hintertuxer gletsjer, op de Eggalm of op het zonneplateau Rastkogel bent - in deze ski- en gletsjerwereld voelen alle winterfans zich direct thuis. Hier vindt u 250 kilometer aan pistes met panorama-afdalingen, langlaufmogelijkheden en unieke skitochten. Zowel echte après ski kroegentochten als gezellige avonden met de culinaire specialiteiten van het Zillertal maken deel uit van het programma.

Winterpret - van de gletsjer tot het dal

De Hintertuxer gletsjer in de zomer meemaken, de natuurlijke schoonheid van het Zillertaler natuurpark ontdekken, mountainbike tochten, prachtige wandelroutes - of gewoon relaxen en genieten van het panoramisch uitzicht op de bergen. Zomer in het Zillertal met zijn schone berglucht heeft bij elke activiteit een verkwikkende werking en zorgt met het grandioze vrijetijdsaanbod voor spannende dagen. Finkenberg & Tux wachten op u!

Uitgebreide weersverwachting voor de plaatsen Fügen, Zell am Ziller, Gerlos, Mayrhofen en Tux.