Diese Seite in Deutsch anzeigen. Show this page in English.

Zillertal Arena/Gerlos

Zillertal Arena - Gerlos
© Holger Ellgaard

Op naar het Zillertal - naar de groene dalen, de mooiste bergen en de kilometer lange pistes onder de blauwe hemel in de vakantieregio Zillertal Arena (Gerlos, Gerlosberg, Hainzenberg, Königsleiten, Krimml-Hochkrimml, Rohrberg, Wald, Zell am Ziller, Zellberg). Hier vind je de Alpen, zoals je je ze altijd hebt voorgesteld. 

Zomerdroom in het Zillertal - Vakantieregio Zillertal Arena

Zomer in het Zillertal biedt alles wat het hartje begeert. Frisse berglucht, warme temperaturen en een extra portie natuur. Bergen beklimmen, mountainbiking, rafting, canyoning of klassieke wandeltochten - de mogelijkheden lijken onbegrensd! Passende accommoddaties, waaronder  hotels of pensions in het Zillertal, vindt u bijna alle prijsklassen. Steeds populairder in Tirol wordt de vakantie op de boerderij. 

Winterpret in de Zillertal Arena

De Zillertal Arena: 143 km aan pistes, 200 km aan langlaufloipen, 31 hutten- en sneeuwbars alsook 52 liften.  Alleen al op basis van deze aantallen zou je een wintervakantie in het Zillertal door willen brengen!  Maar het is ook de grote landschappelijke afwisseling en de talrijke mogelijkheden buiten de piste, die menig vakantieganger naar het Zillertal lokt. Tijdens de winter wil iedereen het skigebied het liefst direct voor de deur hebben – bij vele hotels, vakantiewoningen en appartementen wordt deze wens vervuld!