Diese Seite in Deutsch anzeigen. Show this page in English.

Zillertal beleven

Vrije tijd in het Zillertal

Zomervakantie in het Zillertal, in Tirol

Zomervakantie

Het uitzicht reikt ver. Over de dalen tot aan de majesteueze "Dreitausender"... tenminste, wanneer de stralende zomerzon de blik niet vertroebelt. Zomervakantie in het Zimmertal betekent warme temperaturen, schone lucht, ruisende beekjes en unieke natuurindrukken. Verveling: ho maar, geen kans!
Tips voor uw vakantie in het Zillertal

Tips

In onze rubriek "Vakantietips voor het Zillertal" vindt u info & tips voor uw vakantie in het Zillertal. Van aanbevolen restaurants tot golf tips en vele andere interessante bijdragen.
Zillertaler muziek

Muzikaal Zillertal

Het Zillertal is wereldberoemd als dal met de meeste muzikanten en muziekgroepen. Meer dan 200 groepen zijn er in het Zillertal. Bijna in elk huis bespeelt wel iemand een instrument of heeft iemand muziekles en de mensen doen het allemaal graag en met het grootste plezier. Wij hebben voor u de bekendste Zillertaler muziekgroepen op een rijtje gezet.
Fun & Action

Fun & Action

Fügen, Zell, Mayrhofen of Tux - de vakantieregio's in het Zillertal bieden niet alleen een vol belevenisprogramma gedurende het hele jaar, maar ook unieke uitdagingen en gelegenheid, het Zillertal vanuit een heel ander, nieuw perspectief te leren kennen
Winterurlaub im Zillertal, Tirol

Wintervakantie

Gezocht: unieke pistebelevenissen, pijlsnelle afdalingen, fantastische winterlandschappen, après ski sfeer en behaaglijke gezeligheid. Gevonde: in het Zillertal met zijn 4 vakantieregio's! Hier slaat het winterhart en hier vind je een echte droombestemming for elke wintervakantie.
Bergavontuur en bedwinging van de top in het Zillertal

Bergbelevenissen

Het Zillertal is een van de geboorteplaatsen van het alpine klimmen. Dus op naar de bergen, de bergweiden en rotsige hellingen, tot er amper nog obstakels zijn voor het uitzicht over de toppen en dalen van de Alpen.
Uitstapjes in het Zillertal

Uitstapjes

Avontuur & Actie of Interessant & Bezienswaardig - onze gids met uitstapjes in het Zillertal, gesorteerd op de vakantie-regio's, biedt u talrijke beziens- en bezoekswaardigheden in het Zillertal.
Gezinnen en kinderen in het Zillertal

Gezinsvakantie

Als je met kinderen op vakantie gaat, moet een ding aanwezig zijn: een breed scala aan vrijetijdsmogelijkheden.