Diese Seite in Deutsch anzeigen. Show this page in English.

Gezinsvakantie in het Zillertal

Genieten van idyllisch Tirol

Wat een gezinsvakantie in het Zillertal typeert? Het contrast met het saaie leven van alledag! Hier kunt u de stress, die het beroepsleven met zich meebrengt, ontvluchten, in de natuur onderduiken, een totaal ontspannen tijd doorbrengen, met het hele gezin op ontdekkingstocht gaan. Of het nou tussen de witte berghellingen van het Zillertaler winterlandschap of op de mooi groene alpenweiden in de zomer is– hier vinden gezinnen het hele jaar door hun klein paradijs.

Gezinsvakantie in het Zillertal staat ook voor individualiteit. Logeer je in een sterren-hotel voor maximaal comfort? In een gezellig pensionnetje? Of op de  boerderij of camping, om nog dichter bij de natuur en vele bezienswaardigheden te zijn? Hier mag u zelf beslissen, hoe u de mooiste tijd van het jaar wilt doorbrengen. 

Een actieve gezinsvakantie en het Zillertal zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Klimtochten, wandelingen, events, excursies en vele mogelijkheden voor kinderen laten de tijd voorbij vliegen. 

In de plaatsen Mayrhofen, Zell, Fügen en Tux is de keuze voor kinderen groot. Kleine avonturiers zullen zich hier bijzonder op hun gemak voelen - tijdens het goudzoeken in de oude mijn of tijdens een avonturentocht door de mooie natuur van het Zillertal.

Bij het ijsklimmen kunnen de kleinen net zo goed klauteren als de groten! Daarnaast biedt een bezoek aan het Vrijetijdspark (Freizeitpark) Zell en de Playarena Tux de nodige afwisseling en veel plezier en een waardige afsluiting van de dag kan bijvoorbeeld een gezinswandeling met fakkel zijn. 

10 tips voor een perfecte gezinsvakantie

Uitgebreide weersverwachting voor de plaatsen Fügen, Zell am Ziller, Gerlos, Mayrhofen en Tux.