Diese Seite in Deutsch anzeigen. Show this page in English.

10 restauranttips

Tip voor uw vakantie in het Zillertal

In dit gedeelte willen wij u graag de naar onze mening 10 beste en vooral sympathiekste restaurants in het Zillertal laten zien. Alle restaurants werden door ons meerdere keren 'getest".

1. Landgasthof Linde, Stumm im Zillertal

Levenskwaliteit en eetcultuur zijn ook altijd verbonden met de atmosfeer van de omgeving. In Landgasthof Linde wordt de fantasie met name door de oude "Stuben" (gezellige vertrekken, meestal met houten panelen) geprikkeld en de uiterst sympathieke bediening.  De mooiste plek om te eten is in de zomer de prachtige gastentuin van Landgasthof Linde. Onze tip voor het hoofdgerecht:       "Das Beste vom Tiroler Berglamm". 

www.landgasthof-linde.at

2. Gasthof Nester, Stumm im Zillertal

Op steenworp afstand van Landgasthof Linde bevindt zich Gasthof Nester. Het bedrijf kenmerkt zich door gerechten, waarin zowel verse, hoofdzakelijk lokale, producten alsook producten ook de eigen slagerij verwerkt en door diepgewortelde en traditionele gastvrijheid. 

www.nester.at

3. Der Metzgerwirt, Uderns im Zillertal

Gewoon goed ... met deze twee woorden proberen de gastheren de "filosofie" samen te vatten.

www.dermetzgerwirt.at

4. Gasthof Pfandler, Strass im Zillertal

Gasthof Pfandler in Strass im Zillertal biedt uitstekende Tiroler gerechten. Soms aan de stevige kant, maar altijd zeer smakelijk en in royale porties geserveerd. 

www.gasthof-pfandler.at

5. Hotel Wedelhütte, Kaltenbach - Hochzillertal

Genieten op 2350m hoogte. In een traditionele en tegelijkertijd extravagante chalet-atmosfeer  begroet het team van de Wedelhütte u graag voor een gezellig drankje of smulfestijn! Van "Tafelspitz" (gekookt rundvlees, opgediend in soep) tot  "Moosbeernocken" (pannekoekjes met cranberries): de Wedelhütte biedt zijn daggasten heel wat lokale delicatessen. 

www.wedelhuette.at

6. Gasthof Platzlalm, Kaltenbach - Hochzillertal

Bij Platzalm worden zowel regionale als internationale gerechten geboden! Het restaurant is alle dagen in de week en de hele dag geopend!  Wekelijks wisselend gourmetmenu. 

www.platzlalm.at

7. Restaurant im Park, Freizeitpark Zell im Zillertal

Het jonge team van restaurant-café im Park biedt zijn gasten typische Oostenrijkse gerechten van hoog niveau. De menukaart van het restaurant, dat zich midden in het recreatiepark Zell im Zillertal bevindt, wisselt regelmatig het menu en past de gerechten aan de seizoenen aan. 

8. Camping Hofer, Zell im Zillertal

Elk hapje is een waar genot. Eten in Hofer's Wirtshäusl betekent tafelgenoegens beleven - in het kleine restaurant op de camping in Zell in het Zillertal. Het restaurant is ondertussen een insider's tip voor fijnproevers geworden. 

www.campingdorf.at

9. Hotel Restaurant Sieghard, Hippach im Zillertal

De heer des huizes Sieghard kookt persoonlijk voor u! Al sinds jaren is hij een van de beste koks van Oostenrijk.  Uitsluitend onvermengde topkwaliteit en maximale versheid van de producten, fijnzinnigheid, veel creativiteit, alsook vreugde en toewijding bij het koken zijn de sterke punten van restaurant Sieghard. 

www.hotel-sieghard.at

10. Alpenhotel Kramerwirt, Mayrhofen im Zillertal

Verschillende "Stuben" - van authentiek traditioneel tot gedegen elegant - bieden de bezoekers in het  Alpenhotel Kramerwirt rijkelijk ruimte voor alle soorten feestelijkheden - daarnaast in de zomer een schaduwrijke gastentuin direct voor het hotel. 

www.kramerwirt.at

Uitgebreide weersverwachting voor de plaatsen Fügen, Zell am Ziller, Gerlos, Mayrhofen en Tux.