Diese Seite in Deutsch anzeigen. Show this page in English.

Natuurmeer Schlitters

Plezier en ontspanning voor het hele gezin - Natuurmeer Schlitters

Naturbadesee Schlitters
www.phillipp.at

Aan de ingang van het Zillertal en niet ver van Fügen verwijderd ligt de Schlitterer See, het Schlitterer meer. Het recreatiegebied om de Schlitterer See werd al in het jaar 2000 geopend en wordt sindsdien steeds verder ontwikkeld. Het nauw verbonden zijn met de natuur staat hier op de voorgrond. 

Schip ahoi - Verveling streng verboden

Het natuurmeer Schlitters biedt voor groot en klein recreatie, plezier en afwisseling. Niet alleen op warme zomerdagen geeft een duik in het meer verkoeling. Een avonturenspeelpaats, beachvolleybal en een piratenschip op het afgebakende kinderbadstrand completeren het aanbod voor de kleintjes en de allerkleinsten. Daarnaast biedt het natuurmeer een voetbalveld. Natuurlijk wordt er ook aan de ouders gedacht. Zij kunnen na het zwemmen een potje tennis spelen of de tijd doorbrengen in het Seecafé. 

Altijd een goed argument

Het natuurmeer Schlitters is via hetZillertal-fiets-wandelpad bereikbaar en is ook zeer geschikt voor ontspanning na een fietstocht.  Met name voor kinderen is het een extra motivatie om de fiets- of wandeltocht te volbrengen. Als de voeten weer eens zeer doen, hoeven ouders niet lang te discussiëren....

Uitgebreide weersverwachting voor de plaatsen Fügen, Zell am Ziller, Gerlos, Mayrhofen en Tux.