Diese Seite in Deutsch anzeigen. Show this page in English.

Recreatiepark Zell

Freizeitpark Zell im Zillertal

Het aanbod van recreatiepark Zell is net zo omvattend als zijn oppervlakte. Op ruim 45.000 m² biedt het mogelijkheid tot het spelen van beachvolleybal, voetbal,  minigolf, tennis en heeft o.a. een fun-court, kegelbaan en belevenisbad met zijn unieke "tuin der zintuigen". 

Zomer en winter

Niet alleen in de zomer hebben gezinnen en individuele gasten hier veel plezier. Bij beachvolleybal kan iedereen laten zien dat hij of zij conditie heeft, want als het donker is kan m.b.v. het floodlight gewoon gespeeld worden.  Als het weer slecht is of in de winter kan indoor tennis gespeeld worden op de banen in de hal. 

Maar natuurlijk hoopt iedereen dat de zon schijnt en het weer mooi is, zoals dat vaak het geval is in het Zillertal. Dan kun je volop zwemmen, van de glijbaan af zoeven, op de fun court wordt basketbal of volleybal gespeeld en op het voetbalveld wordt voor de volgende WM getraind. 

Belevenisbad in het recreatiepark

Een heel bijzonder aantrekkingspunt is het belevenisbad met lange waterglijbanen, blauw water en groene velden, een waterspeelplaats en een ruimtenet. Ouders kunnen zich in het nabijgelegen restaurant-café ontspannen. 

Uitgebreide weersverwachting voor de plaatsen Fügen, Zell am Ziller, Gerlos, Mayrhofen en Tux.