Diese Seite in Deutsch anzeigen. Show this page in English.

Wintervakantie in het Zillertal

De stof, waaruit dromen gemaakt zijn: sneeuw

Een winter zonder sneeuw in het Zillertal is onmogelijk. Dat komt door de hoogte, want de skigebieden liggen tot op 3250 meter hoogte.
Van hier uit kunt u niet alleen genieten van een grandioos panorama-uitzicht, maar ook van de voorpret, voordat u aan de afdaling naar het dal begint. Tijdens de wintervakantie in het Zillertal heeft u de beschikking over 650 kilometers aan pistes, daarnaast 200 kilometers aan loipen, ettelijke skitochten, wandelroutes en rodelbanen. Zo komt werkelijk elke winterfan aan zijn trekken. 

Highlights voor snowboarders

Een superpipe van 120 meter is het officieuze hoogtepunt voor boarders, die naar het Zillertal komen. de Boarderparks bieden echter heel wat meer. Het Bretterpark in Hintertux en het Funpark in het wintersportgebied Mayrhofen bieden voor elk wat wils, met Lines, die verschillende moeilijkheidsgraden hebben.   Diepsneeuw spots en vele afdalingen vullen het onberispelijke totaalpakket voor een wintervakantie in het Zillertal aan. 

Hüttengaudi (hut party)

Wie sportief en actief is, mag zichzelf ook wel ook wel iets gunnen. Direct naast de afdalingen nodigen de hutten en après-ski bars uit voor een afzakkertje na het skiën - waar goede stemming heerst en waar je mensen kunt leren kennen, gegarandeerd.

Op culinair gebied heeft het Zillertal ook heel wat te bieden: naast een modelkaasmakerij, schnapsstokerij en alpenboerderij zijn er talrijke bekroonde restaurants, die specialiteiten bieden die ver buiten het Zillertal beroemd zijn. 

Wintervakantie in het Zillertal

Skivakantie in het Zillertal

Zillertaler superskipas

Met de dagkaart Zillertaler Superskipass of de Tirol Snowcard openen zich in het Zillertal een wereld met 170 liften en rond 649 km aan afdalingen.
Skivakantie in het Zillertal

Bergtreinen en skigebieden in het Zillertal

Tijdens de wintervakantie in het Zillertal staan 650 pistekilometers tot uw beschikking, daarnaast 200 kilometers aan loipen, ettelijke skitochten, wandeltochten en rodelbanen. Hier komt werkelijk elke winterfan aan zijn trekken.

Uitgebreide weersverwachting voor de plaatsen Fügen, Zell am Ziller, Gerlos, Mayrhofen en Tux.