Diese Seite in Deutsch anzeigen. Show this page in English.

Bergtreinen en skigebieden in het Zillertal

Skigebied Hochfügen

Hochfügen

Een optimaal ski-avontuur op een unieke locatie biedt het skigebied Hochfuegen met zijn twaalf skiliften.
Spieljochbahn Fügen

Spieljochbahn Fügen

Spieljochbahn in Fügen is niet alleen het eerste skigebied in het Zillertal, waar je komt als je het dal binnenrijdt, de gezinsvriendelijke belevenisberg in het Zillertal heeft dezelfde naam.
Penkenbahn Mayrhofen Ski Zillertal 3000

Penkenbahn - Mayrhofner Bergbahnen

De Penkenbahn brengt u van het centrum van Mayrhofen in het Zillertal naar 2095 m hoogte. Het skigebied Penken biedt een hele reeks aan attracties voor een geslaagde wintervakantie voor liefhebbers van actie, die skiën, snowboarden and free stylen.
Rosenalmbahn Zillertal Arena

Rosenalmbahn - Karspitzbahn - Zillertal Arena

Het skigebied Zillertal Arena strekt zich uit over het gebied Zell, Gerlos (Tirol), Königsleiten/Wald en Krimml/Hochkrimml (Salzburg).
Skigebied Hochzillertal

Hochzillertal - Kaltenbach

Uitgestrekt skigebied voor beginners, gevorderden en professionals. Niet voor niets wordt het skigebied regelmatig met awards onderscheiden. Voor beginners en professionals interessant gebied.
Hintertuxer Gletsjer gletsjerbus 2

Hintertuxer Gletscherbahn

De Hintertuxer gletsjer Oostenrijks enige skigebied, waar je het hele jaar kunt skiën, is in velerlei opzicht ongeëvenaard.
Eggalm Lanersbach

Eggalmbahnen Lanersbach Ski Zillertal 3000

De Eggalmbahn in Lanersbach in het Tuxertal is verbonden met Ski- und Gletscherwelt Zillertal 3000. Het skigebied heeft uitgesproken voordelen.