Diese Seite in Deutsch anzeigen. Show this page in English.

Zomervakantie

 

Het uitzicht reikt ver. Over de dalen tot aan de majesteueze "Dreitausender"...

...tenminste, wanneer de stralende zomerzon de blik niet vertroebelt. 

Zomervakantie in het Zimmertal betekent warme temperaturen, schone lucht, ruisende beekjes en unieke natuurindrukken. Verveling: ho maar, geen kans!

Puur natuur

Bij Mayrhofen in het Zillertal begint een bijzonder stuk natuur: het Hochgebirgs-Naturpark Zillertaler Alpen. 370 vierkante kilometers bieden unieke impressies. Begeleide wandelingen tussen 1000 m en 3510 meter hoog tonen de verschillen - en natuurlijk ook menig natuurgeheim. 

Link: Naturpark Zillertal

Fit voor de zomervakantie in Tirol?

Een actieve vakantie in  het Zillertal kan op heel wat manieren ingevuld worden. Wordt het een beklimmingstocht,  een wandeling op de themawegen of toch maar het koningsnummer, de tocht naar de bergtop? Met meer dan 1000 kilometer aan wandelpaden vindt elke vakantieganger hier zijn of haar persoonlijke paradijs. 

Wie het Zillertal liever op het zadel van het stalen ros wil verkennen, kan zich verheugen op  800 km aangelegde fietsroutes.  Een pauze tussendoor is altijd mogelijk in een van de 130 hutten - even genieten van het culinaire aanbod van het Zillertal, waarbij u Schlichtanudeln, Zergl en Co. zeker eens moet proberen!

Uitgebreide weersverwachting voor de plaatsen Fügen, Zell am Ziller, Gerlos, Mayrhofen en Tux.